Narudžbe šaljemo putem City Express – a i GLS – a unutar dva radna dana nakon primljene narudžbe. Trajanje dostave je 15 radnih dana.

Cijena dostave:

1. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 30kn.

Ove opcije će vam biti ponuđene prilikom završavanja narudžbe.

Isporuku narudžbe vrši Prodavatelj, proizvod/i iz narudžbe će biti otpremljeni dostavnoj službi te Korisniku dostavljeni u roku od 15 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni; osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta) po primitku uplate kupoprodajne cijene, osim kod plaćanja proizvoda pouzećem.

Dostava proizvoda vrši se putem City Express – a i GLS – a s kojom Prodavatelj u ugovornom odnosu, ili putem djelatnika Prodavatelja.

Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Prodavatelj isporuku vrši unutar Republike Hrvatske. A za ostale zemlje potrebno nas je kontaktirati.

Korisnici su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti Korisnika. Korisnik može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Ako Korisnik želi dogovoriti određeni termin dostave, isti je dužan napisati u polje „NAPOMENA“ prilikom postavljanja narudžbe, kako bi Prodavatelj mogao termin prenijeti dostavnoj službi.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, samo i ako nije upotrijebio krivo isporučeni proizvod, nego se proizvod može staviti ponovno u prodaju.

Ukoliko nije moguća zamjena za naručeni proizvod, a nije moguća zbog greške Prodavatelja, Korisnik ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod, također samo i ako nije upotrijebio krivo isporučeni proizvod te se on može staviti ponovno u prodaju.

KORIŠTENJE KUPONA I POPUSTA

Našim Facebook prijateljima povremeno darujemo kupon za posebne promocije, pogodnosti i sniženja.

Kuponi mogu biti ograničeni trajanjem i brojem korištenja. Također popusti mogu biti primijenjeni samo na jedan proizvod i ograničen izbor proizvoda . Sva pravila popusta bit će jasno naznačena prilikom slanja kupona. Ako u bilo kojem trenutku zapnete, rado ćemo Vam pomoći, javite se.

U slučaju korištenja različitih popusta, oni se ne zbrajaju već se samo jedan uzima u obzir .

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave.